fokadviesdressuur@hotmail.com

0630830495

Waarom kiest u nu voor een fokadvies van fokadvies.nl?

Wij zijn volledig onafhankelijk. Wij zitten niet vast aan een stamboek, een hengstenhouder of een land.

Wij proberen aan de hand van zoveel mogelijk informatie én onze eigen kennis zo'n goed mogelijke keuze te maken. Bent u op zoek naar een commerciële hengst, zodat u het veulen wellicht aan kan bieden op een veiling? Of zoekt u naar de juiste combinatie om een fijn allround paard te fokken voor eigen gebruik? Of bent u opzoek naar de juiste combinatie voor een potentieel top sport paard? Al deze wensen nemen wij mee in ons advies.

Onze persoonlijke interesse ligt al jaren bij het fokken van interessante dressuur paarden. Hierdoor is het voor ons niet moeilijk de huidige ontwikkelingen te volgen, van zowel de Nederlandse als de buitenlandse hengsten.

Naast deze interesse runnen wij een opfok stal en fokkerij met zowel eigen paarden als met paarden en veulens van derden. Hierdoor zien we veel verschillende veulens en kunnen we met eigen ogen de kwaliteiten én de karakters van de veulens ondervinden.

Wij zijn ons bewust dat de fokkerij nóóit exact te voorspellen is. Zo kan een volle zus/ broer van een veulen volledig anders uitpakken dan u dacht. Toch proberen we een zo goed mogelijk doordachte keuze te maken, zodat uw wensen zo dicht mogelijk bij het gefokte veulen komen te liggen.